Відгуки

Якщо ви стали щасливими покупцями нашого інтернет магазину, то залиште відгук. Допоможіть людям переконатись, що це дійсно классний магазин.
Дякуємо!

Дуже вдячні за якісне обслуговування і за гарну колясочку для моєї донечки. Всім рекомендую.
08.06.2018 Ліля

Хочу написать что люди честные , купила у них коляску в идеальном состоянии, я очень довольна! Ребята удачи вам !Большое вам спасибо!
26.05.2018 Наталья

Спасибо большоеза прекрасную коляску!!!
24.05.2018 Ирина

Придбала каляску дуже задоволена,щиро дякую за каляску ідеальний стан, бистра доставка.
30.03.2018 Анонім

Дякую дужe гарно за коляску вона дужe гарна,так ,як і казали
15.03.2018 Оксана

Дуже задоволена.Прийшло швидко, все в хорошому стані, так як і говорили.
02.01.2018 Анастасія м.Бурштин
Спасибо большое за прекрасную колясочку для нашего сынульки. Очень довольны покупкой . Приятно было общаться с Ниночкой , она молодчинка исполнила все пожелания наши и ещё сделала подарочек для нас . Желаю Вам ещё больше лёгких продаж, приятных и отзывчивых покупателей .
15.10.2017 Виктория
Дуже вдячні за візочок, купували ще в травні. Доставаа до Києва день чи два, точно не пам'ятаю, але дуже швидко. Нам була надана вся потрібна для нас інформація, ми шукали щоб в вузький ліфт заходила. Коляска у гарному стані. Дякуємо!
14.10.2017 Ганна
Дуже вдячнi за колясочку!!! Замовлення прийшло швидко,коляска в гарному станi. Дякую Вам за доступнi цiни,поряднiсть,надiйнiсть i чеснiсть!!! Процвiтання Вам i багато клi€нтiв!!!!
04.05.2017 Юлія
Дуже задоволена від покупки коляски для свого синочка та вдячна за швидку доставку додому). Продавці надійні, раджу всім!
22.02.2017 Марина м.Львів
Замовили коляску і ліжечко.Станом задоволені,спілкуванням теж,приємні і порядні люди.Будемо і далі замовляти для дитини у Ніни та Сергія.Допомогли нам вибрати кращий варіант за помірною ціною,відправили все швидко,ще й здивували подарунком)Надійні продавці!Раджу всім! Здоров'я Вам і вашим діткам!!
12.12.2016 Марина м.Вінниця
Я недавно купила коляску и очень довольна моя малышка тоже что у неё есть оригинальная и не такая как у всех колясочка) хозяйва сайта очень добрые люди верят и не обманывают спасибо что вы есть! Не бойтесь и покупайте здесь 100℅ останетесь довольны!
08.09.2016 Алина Одесская обл с.Михайловка
Дуже задоволена співпрацею з такими людьми. Через них продала свою колясочку. Рекомендую всім. Все чесно та швидко☺
29.06.2016 Ірина м.Стрий
Більше місяця назад взяли тут коляску. Рекомендуєм продавця і сайт всім. Чудовий стан коляски за таку ціну. Раді що купили саме у вас.))
09.05.2016 Рома
Дуже приємні та чесні люди, переслали-велосипед в гарному стані. Я не пожалкувала, дитина в захваті. Рекомендую, тим хто в пошуках. Не пошкодуєте. Купуйте. Продавці дякую вам!!!!))))).
26.04.2016 Людмила м.Київ
Очень довольна покупкой, коляска в хорошем состояние. Порядочные и честные люди не обманули. Рекомендую, не по жалеете. Спасибо продавцам за честность и отличный товар.
08.04.2016 Александра г.Николаев
Придбала колясочку для свого малюка, дуже задоволена спершу сама була, а зараз разом з малюком. До того, як звернутись сюди переглянули безліч варіантів, але Vizok.in.ua в особі Сергія та Ніни переміг. Чудовий стан колясок за помірні ціни на будь-який смак і можливості. Рекомендую і ще сама буду звертатись за прогулянковим візочком.
01.04.2016 Тетяна м.Стрий
Придбала калясочку,всім задоволена,стан нової! Дякую продавцям,хороші люди! Рекомендую всім,за такі гроші кращої не знайдете!!
26.02.2016 Танюша м.Стрий
приємні люди, прекрасні колясочки, ціни тішать. дуже вам вдячні!! всього вам найкращого!!!!
21.02.2016 Анонім
Придбали коляску в Ніни та Сергія - дуже задоволені. Ціни помірні, стан - чудовий, вибір є. Дуже раді, що звернулись саме сюди. Дякуємо.
17.02.2016 Надя м.Моршин
Рекомендую сайт всім, повірте дешевших цін не знайдете. Доставка здійснюється протягом доби, оплата при отриманні, люди порядні, чесні, все прозоро та надійно.
19.01.2016 Людмила м.Львів
Купили коляску, всім задоволені: низька ціна, швидка доставка, культурні, приємні, чесні люди!
02.01.2016 Мирон м.Долина
Отримала коляску як домовлялися,всім задоволена,приємні люди.
18.12.2015 Уляна м.Долина
Рекомендую всім.Хороші ,доброзичливі люди.Можете не переживати))Навіть можуть самі запропонувати доставку,післяоплати 100грн.По Львівській області.Сьогодні тобі сподобалась каляска,а завтра кур"єр сам тобі привезе!Купляйте у них,є вибір,не втратьте шанс!
17.12.2015 Дана с.Меденичі
Гарні каляски на різний смак. Купуйте не пожалієте: доступні ціни, порядні люди, навіщо давати за нову каляску такі великі гроші, якщо можна купити б/у нічим не гіршу, ще й зекономити удвічі. Люли вас не обмануть!!!!
Віта 16.12.2015
Купив каляску, покупкою повіністю задоволений, хороша якість, відомі бренди, доступні ціни, розумний торг. Люди відкриті для спілкування, чесні, порядні, варті уваги.
Юрій 13.12.2015
КУПУВАЛА КОЛЯСКУ ЧЕРЕЗ НЕТ ПЕРЕЖИВАЛА ТАК ЯК ПОТРЫБНО БУЛО ВНЕСТИ ПОВНУ ПРЕДОПЛАТУ АЛЕ ВИЯВИЛОСЬ ЛЮДИ ПОРЯДНЫ ЧЕСНЫ КОЛЯСКА ПРИШЛА ТА ЖОДНИХ НЕДОЛЫКЫВ РАДЖУ ВСЫМ НЕБЫЙТЕСЬ ЦЕ НЕ ЯКИСЬ РОЗВОД! ДЯКУЮ ПРОДАВЦЯМ!!!!!!!!!!!!
Аріна 06.12.2015
Дуже дякую Вам за коляску,ідеальний стан, не обманули. Не можу нарадуватись коляскою, яку в Вас придбала, скільки часу пройшло я кращої не найшла. Ви супер)) Раджу вас всім хто в пошуках.
Надія 04.12.2015
Дуже приємні люди, не обдурять. Колясочки в гарному стані. Я не пожалкувала. Рекомендую, тим хто в пошуках. Не пошкодуєте. Купуйте. Продавці дякую вам!!!!)))))
Інна 03.12.2015
Хочу сказати,що я в захваті від каляски, звертайтесь це не лохотрон. Люди порядні,чесні.
Оксана 01.12.2015
Могу сказать что люди честные и не обманят, каляски в хорошем состоянии и если что то не так то обязательно вас поинформируют. Покупайте и не боитесь!!!
Дмитрий 01.12.2015

Коментарі

https://goo.gl/ZhU8Af - Открываем Агентство по подбору персонала

Коментувати